Στο βάθος του Έναστρον, κατεβαίνοντας τα σκαλάκια, θα βρεθείτε στο χώρο του βιβλιοπωλείου. Στον κεντρικό πάγκο νέες επιλεγμένες κυκλοφορίες από ένα μεγάλος εύρος εκδοτικών οίκων σας καλωσορίζουν στο χώρο.

Στα γύρω –γύρω ράφια θα βρείτε τίτλους ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, εκπαιδευτικά βιβλία όλων των τάξεων, δοκίμια, λεξικά, ποίηση. Δε θα μπορούσε να λείπει η κλασσική λογοτεχνία, καθώς και το ράφι με τα βιβλία ιστορίας, οικονομίας και ποικίλων επιστημών. Τα βιβλία για τους μικρούς μας φίλους δεσπόζουν στο βάθος μαζί με το bazaar μας, με εκπτώσεις έως και 70% σε διάφορους τίτλους.

Στο ράφι της ομάδας του booksharing μπορείτε να διαλέξετε το βιβλίο που σας αρέσει, αφήνοντας στη θέση του ένα άλλο δικό σας.

Τέλος, διάσπαρτα στα ράφια φιλοξενούνται μεγάλοι και μικροί εκδοτικοί οίκοι με ποικιλία από τίτλους τους. Νεφέλη, Κίχλη, Κριτική, Κλειδάριθμος,Παπαδόπουλος, Ίνδικτος, Αντίποδες, Key Books,Πάπυρος, Ευρασία. Αλλά και αρκετοί αγαπημένοι μικρότεροι εκδοτικοί οίκοι. Λέμβος, Τσουκάτου, Το Ανώνυμο Βιβλίο, Παράξενες Μέρες, Διεθνές Βήμα, Χίλων, Γραφομηχανή, Μετρονόμος, Ζάθεον Πυρ, Έρεισμα, Βασιλείου φιλοξενούνται όλοι με πολλή αγάπη.