Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015
Ανδρέας Παπαστάμου PDF Εκτύπωση E-mail

Ο Ανδρέας Παπαστάμου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές στην Αθήνα (Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης, Πάντειο Πανεπιστήμιο) και στις Βρυξέλλες (Ινστιτούτο ΕυρωπαΪκών Σπουδών, Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών). Έλαβε το διδακτορικό του με άριστα απο το Τμήμα Μεθοδολογίας και Ιστορίας της Επιστήμης του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα "Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια και Βιομηχανική Επανάσταση".

Απόφοιτος του Τμήματος Εμπορικών Ακολούθων της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, υπηρέτησε το Γραφείο Οικονομικών Υποθέσεων στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη, στο Γραφείο Οικονομικών Υποθέσεων στην Πρεσβεία της Ελλάδος στα Σκόπια και στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδος στον Οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη.

Εργασίες του έχουν δημοσιευθεί σε ξένα και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, ενώ το 2009 εκδόθηκε το βιβλίο του "Ο Προμηθέας εκπαιδεύεται. Τα  Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια στην εποχή της Βιομηχανικής Επανάστασης", απο τις εκδόσεις Παπαζήση.

 
Onehost Internet Services